Gyakori kérdések

Az alábbiakban azokra a kérdésekre találhat választ, amelyeket ügyfeleink a leggyakrabban kérdeznek tőlünk. Amennyiben a kérdésére nem találja a választ, akkor kérjük, hogy ezen az oldalon keresztül forduljon hozzánk bizalommal.
 

Általános kérdések

 • +Mi a célja a SmartTest szolgáltatásnak?

  A SmartTest egy olyan internetes, felhőalapú szolgáltatás, amely a vizsgáztatást könnyíti meg, illetve teszi kényelmesebbé, korszerűbbé. A használatához nem szükséges helyi szervereket fenntartani, amivel költséget takaríthat meg. Az oktatók modern webes felületen állíthatják össze a feladatlapokat, és kezelhetik a vizsgákkal kapcsolatos tevékenységeket. A hallgatók, diákok pedig online módon vizsgázhatnak, és a vizsga után akár azonnal megtudhatják az eredményeiket.

 • +Kik számára lehet hasznos a SmartTest?

  A SmartTest rendszert úgy alakítottuk ki, hogy az az oktatási intézmények és a különféle vizsgákat szervező cégek mellett a vállalatok belső oktatásait, képzéseit is elősegítse.

 • +Milyen szolgáltatásokat biztosít a SmartTest?

  A SmartTest mind az oktatók, mind a diákok, hallgatók számára olyan szolgáltatásokat nyújt, amelyek révén egyszerűbben kezelhetik a vizsgákkal kapcsolatos tevékenységeket. Az oktatók különféle témákban, témakörökben vehetnek fel kérdéseket, amelyekből szabadon állíthatnak össze feladatlapokat. A vizsgák kiírásakor ezeket a feladatlapokat használhatják fel. A hallgatók, diákok pedig egy online felületen keresztül tehetik le a számukra kiírt vizsgákat, illetve bármikor megtekinthetik a korábbi eredményeiket.

 • +Van-e korlátozás a kérdések, feladatlapok, illetve vizsgák számára vonatkozólag?

  A SmartTest rendszerben nincs semmiféle korlátozás a kérdések, a feladatlapok, a vizsgák, illetve a vizsgázók számát tekintve.

 • +Mit jelent a domain/tartomány?

  A SmartTest rendszerben minden egyes szervezetet egy egyedi azonosító, a domain vagy más néven tartomány azonosít, hasonlóan, ahogy azt az e-mail címek esetében megszokhattuk.

 • +Hol tekinthetem meg a SmartTest felhasználási feltételeit?

  A SmartTest aktuális felhasználási szabályzata ezen az oldalon tekinthető meg.

Adminisztrátorok

Oktatók

Vizsgázók

 • +Hogyan kell regisztrálni vizsga előtt?

  A vizsgázók regisztrálása kétféle módon történhet. Egyrészt az adott szervezet adminisztrátora veheti fel a felhasználót a rendszerbe. Másrészt a vizsgázó is regisztrálhat magának felhasználói fiókot ezen az oldalon. A regisztrációhoz szükséges tudni annak a szervezetnek a domain azonosítóját, amelyhez csatlakozni kíván.

 • +Mi a vizsgázás folyamata?

  Az elérhető vizsgák menüpont alatt láthatja az Ön számára kiírt vizsgákat. Itt az információs ikon segítségével megtekintheti az adott vizsga legfontosabb adatait. A zöld nyilat ábrázoló ikon segítségével pedig megkezdheti a vizsgázást. Erre azonban csak az oktatója által megjelölt időszakban van lehetősége.

 • +Hogyan vizsgázzak?

  A vizsga elindítását követően egy egyszerű felület fogja fogadni, amelynek alsó részében találja meg a kérdések közötti váltáshoz szükséges nyomógombokat. A kérdések között előre és hátrafelé is haladhat. Minden egyes kérdésnél bejelölheti azt, hogy a későbbiekben még át szeretné-e nézni az adott kérdést. Az áttekintő oldalon pedig megtekintheti, hogy mely kérdéseket válaszolta meg. A vizsga közben figyelje a rendelkezésére álló időt.

 • +Meg tudom tekinteni a korábbi vizsgáim eredményeit?

  Igen. A korábban teljesített vizsgáit a "korábbi vizsgáim" menüpontban tudja megtekinteni.

Pénzügyek


Copyright by Isidor     All rights reserved.